Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam gazetemize yaptığı özel açıklama da Kahramanmaraşsporun zor günler geçirdiğini söyledi.
33922..jpg
Sağlam; ‘Başbakanın talimatıyla belediyemiz 500 bin Türk lirası yardım yaptı, bütün Kahramanmaraşlılar olarak Kahramanmaraşspor’a sahip çıkılması gerektiğini savundu.
Kahramanmaraşspor talihsiz günler yaşıyor. Takım kurdular, kampa gittiler 10 maç yapıp birini kaybettiler. Yeni bir yönetim gelip ele aldı. Eski yönetimin borçların ödemeye çalışıyorlar. Düzgün çalıştıkları sürece herkesin yanında olmalıyız. Geçmişten dolayı bir şüphe var. Kahramanmaraşspor eskiden birinci liglerdeydi tekrar hepimizin desteğiyle bu günlere gelecektir. Bir toparlanma dönemiyle küme atlatırız. Daha düzgün güçlenmesini sağlarız. Hiç olmazsa şu borçlar ödendiğinde bakanlığın spor toto yardımıyla düzgün bir yönetim ortaya koyulursa kendi yağında kavrulur. Borçlar kapatılıp TOTO’dan gelenle eski günlerine döner. Çünkü bu yapılan yardımlarla biraz zor. Yönetimin arkasında olmalıyız önceki yönetimlerin yaptıklarını bir tarafa atıp, beyaz sayfa açıp desteklemek lazım.” Dedi
Kaynak :www.marasbugun.com

LinkBack URL
About LinkBacks